kanalizasyon

''bu sayfa tuvalet görevi görüyor yalnızca dışkının klozette başlayıp özgürlüğüne kavuşmasıyla biten yolculuğu''

10 Aralık 2010 Cuma

kahve falı tarifleri

 malzemeler

  • birkaç hayvan

    birkaç tipte insan

    bir tatlı kaşığı saçmalık

    bol miktarda hayal gücü

 

bir yerde

kartal bakıyor aşağıya bir de ne görsün domuz suratlı iki yüzlü cocuk iki yüzlü kadının arkasında koca burunlu adamla karsı karsıya bunu gören kambur önündeki kadının ensesinden bir gül koparır fırlatır baska kadına - sacları uzun rüzgarda savrulan cinsten hem de güzel cekici yürek hoplatıcı ve de kalbi onunla devekuşu basının üstünden oturan kara sakallı tıknaz adam tarafından koparılan- ama gül düşer devekuşun gövdesinde siesta yapan soytarı sapkalıya!! 

bir lemurla gelir küçük cocuk elinde maymun avlamıştır vampir balıgını bak sen su işe ve ütületmek için getirir dük bilmem kaçıncı henriye! derken gökyarılır bir gramafon uzanır ve baslar ankaralı turguttan neremi neremi ve cosmutur bir kere ahali durmaz yerinde valsler saraplar ayranlar ;çin yemegi eksik kalmasın gitsin gelsin üstüne macchiatolar! kartal iner mi aşagıya tüner bir ayının göbeğine! ıslıkla eşlik eder uzaktan bir çakal;almış ziyafetin kokusunu, tüyleri ağarmış belli ki leş kovalamak onu cok yormuş!


bir ejder yakar sigarasını güvercinin, ateşiyle , ateş öyle ateştir ki aşk alevlendirir aralarında. kuğular karpuzlarıkovalar kavunlar olmuş sahtekar! dünyanın yuvarlak olduguna inanmayan delikanlı mamutlar isyanda jakomat adını verdikleri grupla!



ama senin için taşmış her tarafı batırmış neyse üzme sen tatlı canını tuzlu suya koy patlıcanını


tuttuysan bir dilek olur  belediye diktiğinde yeni bir direk

1 yorum: